Warmtebeeld drone

Customdrone is een onafhankelijke partij, die diverse soorten drones aanbiedt denk bijvoorbeeld aan merk zoals: DJI en Yuneec. Daarnaast leveren wij ook op maat gemaakte drones. 


Warmtebeeld drones zijn er in verschillende vormen en maten. Op basis van uw wensen zorgen wij ervoor dat u een drone en camera in bezit krijgt, die bij uw onderneming past. Ook heeft u de mogelijkheid om softwaretrainingen en opleidingen te volgen, zodat uw medewerkers zelf aan de slag kunnen gaan. 


Warmte beeldcamera’s worden in verschillende prijsklasse aangeboden. Wij bieden u een all-in pakket aan, zodat u altijd een camera vindt die bij uw bedrijf past. Customdrone is ondertussen al meer dan 7 jaar actief en heeft ervaring in verschillende branches. 


Warmtebeeld drone

De grote verschillen in de prijs gaat onder andere om de kwaliteit van de camera. Misschien vindt u dit zelf minder belangrijk, maar de verkeerde camera of lens kan tot hele slechte resultaten leiden. Wij begeleiden u tijdens dit hele proces: van idee tot de uitvoering van de drone in uw organisatie. Benieuwd hoe wij dit voor u kunnen realiseren? Bekijk dan de diensten pagina. 


De resolutie van een warmtebeeld camera

De resolutie van de warmtebeeld camera zorgt onder andere voor het grote prijsverschil. Dit komt omdat de sensoren erg prijzig zijn. Als u kiest voor een camera dan is het van belang om een goede lens aan te schaffen, aangezien u dan betere resultaten krijgt.


Bekijk hier alle andere kennisbank artikelen over warmtebeeld camera drones:....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema