Vliegtuig inspectie drone oplossing

Drones, ze worden voor steeds meer doeleinden ingezet. Zo hebben wij een ready to use oplossing voor het verwerken van vliegtuig inspecties. De drone wordt ook nog eens goedgekeurd door uw autoriteiten. Met onze jarenlange ervaring in uw branche kunnen wij u met de gehele integratie ondersteunen.


Airplane inspection drone met kunstmatige intelligentie  

De drone beschikt over kunstmatige intelligentie, hiermee kan de drone in een eenmalig proces uw werk leren. U kunt dit zien als een nieuwe medeweker die u aan neemt. Diegene moet ook specifieke schades, maar ook uw werkproces leren kennen.


Het reduceren van UGT

Start vandaag met het reduceren van de UGT-tijd door gebruik te maken van onze airplane inspection drone. Wij leveren u een all-in one pakket, die uw bedrijf efficiënter en sneller laat werken.


Wij begrijpen dat uw bedrijf specifieke regels heeft waar wij aan ons aan moeten houden. Samen met onze experts bekijken wij hoe we deze oplossing samen binnen uw huidige werk proces kunnen integreren.


All-in one aircraft inspection drone

Ons All-in one pakket zorgt ervoor dat waar u ook ter wereld bent, wij onze dienst snel en veilig kunnen verwerken in uw huidige werk processen. Het is mogelijk om laagdremplig in te stappen, aangezien het helemaal nieuw is voor uw bedrijf. Op deze manier kunt u gaan kijken of het werkt voor u en uw bedrijf. Bevalt het u niet? Waar wij natuurlijk niet vanuit gaan. Dan heeft u de mogelijkheid om het ten alle tijden op te zeggen.


  • Wij trainen uw personeel
  • Wij doen veiligheid analyses
  • Wij ondersteunen u met het goedkeuren van een nieuwe tool
  • Wij verwerken onze software en hardware in uw huidige systemen
  • Wij zorgen ervoor dat u altijd de tool kunt gebruiken, waar u ook bent
  • Wij reduceren uw inspectietijd op verschillende inspecties en checks


Voor meer informatie over DE oplossing kunt u contact met ons opnemen, zodat wij alles kunnen vertellen hoe wij werken en wij wat doen.

....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema