Reekalf warmtebeeld drone

Reekalf warmtebeeld drone

Steeds vaker komen de reekalfjes in de grote maaimachines van de boer terecht.

Dit is tegenwoordig supersnel te voorkomen met een drone die speciaal is aangepast voor het opsporen van een reekalf.

Deze speciale drone is voorzien van een warmtebeeld camera waar door de reekalfjes goed en snel op te sporen zijn zodat het reekalfje naar een veilige locatie gebracht kan worden.

Wat kost een reekalf warmtebeeld drone?

De goedkoopste oplossing is een drone met een normale camera. Vaak worden hier nog reekalfjes om hooft gezien omdat ze soms nog niet goed zichtbaar zijn in het hoge gras.

Daarom bieden wij een starters set aan met een warmtebeeld camera en normale camera.

Deze drone is beschikbaar rond de €3500 dat is een stuk lager dan de huidige modellen. Dit komt door nieuwe technieken die steeds goedkoper worden.

Wat kan deze reekalf warmtebeeld drone?

Met deze reekalfjes opspoor drone heeft u live video streaming in zowel normaalbeeld als warmtebeeld zodat u snel de locatie van het reekalfje kan vinden. En met het normaal beeld ook de precieze locatie voor u zelf. Zo weet u waar het reekalfje zich bevindt en snel kan opsporen.

Dit kunt u zowel op de hand vliegen of als u een groter gebied wilt afscannen automatich.

Hoe bestuur ik een reekalf warmtebeeld drone?

U kunt via de app het gebied op uw tablet aangeven wat u wilt vliegen. Dit kunt u zowel op locatie doen als op kantoor. De drone maakt dan autoamtich een route aan en als u op start drukt vliegt de reekalf drone het ingestelde gebied af. De duurdere versie geeft zelfs een melding op het moment dat de reekalf drone een reekalfje gespot.

Waar kan ik deze reekalf warmtebeeld drone krijgen?

Customdrone bied deze drone aan als losse drone of  in een totaalpakket inclusief opleiding, regestratie drone etc. zodat jullie gelijk aan de slag kunnen met het opsporen van reekalfjes.

Voor meer informatie over de reekalf warmtebeeld drone kunt u contact opnemen met Customdrone zodat wij voor u een offerte op maat voor u kunnen maken.

....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema