Parrot Sequoia versus micasense Rededge Mx

Deze kennis is op basis uit eigen ervaring en mening met testen van meerdere camera’s.

Micasense Redegde Mx

Camera werkt zoals ze beloven en doet wat hij doet moet doen. Beelden worden goed verwerkt en alles werkt goed. Wij zouden deze camera zeker aanraden.

Ze kijken met deze camera ook naar nieuwere technieken die mogelijk zijn en later nog te integreren zijn. Dit voordeel kunnen we onder andere toepassen op de Solid X4 agri drone.

De verbeterde foto knop zorgt ervoor dat je makkelijker de kalibratie kan uitvoeren, omdat hij beter vindbaar is vergeleken zijn voorganger.

Parrot Sequoia

Camera werkt prima en doet wat ze zeggen. Beelden worden ook goed verwerkt.

Nadeel is wel dat de lenzen van plastic zijn en een beetje bol, waardoor de beelden minder scherp zijn. De bolle lenzen zorgen voor een fish eye effect. Dit heeft een GoPro bijvoorbeeld ook. Voordeel hiervan kan zijn dat je meer land in 1 x in kan scannen.

Nadeel hiervan is dat de beelden die verwerkt worden minder nauwkeurig zijn.

Wij bieden de Parrot Sequoia niet aan in ons opties pakket, aangezien we de nadelen niet tegen over de voordelen kunnen zien.

Voor de makkelijke vergelijking kunt u de volgende tabel bekijken waar u de Parrot sequoia kunt vergelijken met de goedkopere en beter LaQuinta camera. Of dus de betere Micasense Redegde MX camera die natuurlijk altijd nog beter blijft dan de Laquinta, maar dat is net in welke prijs klasse u zelf zit.

Wij bieden alle landbouw camera’s volledig aan met drone en eventuele training of online training op maat. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema