Machine learning drones

Door middel van machine en deep learning kunnen drones verschillende aspecten leren.  Door machine learning kan een drone bijvoorbeeld autonoom navigeren in verschillende ruimtes, maar ook verschillende soorten objecten herkennen.

Autonoom vliegen met machine en deep learning drones

Autonoom vliegen kunnen de meeste drones al, maar live obstakels lokaliseren, herkennen en op basis daar van een bepaalde opdracht doen wordt steeds vaker toegepast.

Wat doet machine learning met drones?

Machine learning is een nieuwe soort techniek die ervoor zorgt dat verschillende soorten data bij elkaar komen en daaruit komen diverse resultaten. Hierdoor kan de drone data in verschillende lagen bekeken worden, maar ook interne informatie kan er worden bij gehaald. Op deze manier krijg je een heel uitgebreid rapport.

Beeldherkenning door middel van machine learning

Extra beeld herkenning is ook een onderdeel van machine learning. De drone leert dan bepaalde objecten herkennen en kan deze objecten tellen of de locatie hiervan weergeven. Deze resultaten worden uiteindelijk ook benoemd in het rapport.

De mogelijkheden van drones en machine learning

De mogelijkheden van machine learning zijn oneindig. Om goed van start te gaan met drones en machine learning kunnen wij u ondersteunen. Op deze manier kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn binnen uw bedrijf en adviseren wij u de juiste case

....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema