Landbouwinspectie drone

Landbouwinspectie drones bieden veel kansen voor land- en akkerbouwbedrijven. Wij begrijpen dat het zinvol gebruiken van nieuwe technologie vaak niet mee valt. Ons missie luidt daarom als volgt: 

Wij willen het gebruik van een drone net zo makkelijk en vanzelfsprekend maken als het rijden op een tractor.

Wij hebben ons verdiept in de behoeftes van landbouwbedrijven en akkerbouwbedrijven. Hiervoor hebben wij een speciaal pakket samengesteld. Op deze manier haalt u het best uit uw bedrijf. 

 

Kies de juiste sensor en ga efficiënt te werk

Er zijn veel diverse landbouw drones op de markt die gebruik maken van verschillende sensoren. Maar welke is de juiste voor uw organisatie? Wij helpen u graag verder. Via deze weg vindt u een sensor die bij uw land- en/of akkerbouwbedrijf past. 

 

Wij geven het beste advies

Customdrone geeft ondertussen 7 jaar onafhankelijk advies over verschillende merken landbouwdrones. Daardoor weten wij exact welke landbouw drones en sensoren de juiste zijn. Wij hebben al deze merken voor u getest en weten de exacte uitkomst. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan. 

 

Ook kijken wij naar de gewassen. Op deze manier kunnen wij in kaart brengen welke drone het beste voor u werkt. De gewassen kunnen nogal verschillen, daarom is het van belang dat er ten alle tijden de juist drone, sensoren en software aangeschaft worden. 

 

Wat doet een landbouw drone

De camera van een landbouwdrone heeft verschillende lenzen die specifiek op een bepaalde kleur is afgesteld. Vaak worden de kleuren: blauw, groen, rood, rededegde en RGB gebruikt om hier uiteindelijk verschillende waardes uit te halen. Als er een foto gemaakt wordt met dit stukje licht komt er Vervolgens komt er een soort zwart wit foto naar voren, die de waardes van de hoeveelheid van dit lichtspectrum weergeven. Uiteindelijk worden de verschillende lichtbanden met elkaar combineert in speciale software, waardoor u verschillende waardes uit het gewas kunt halen. Denk bijvoorbeeld aan: bladgroen, gezondheid, water, stikstof en nog veel meer. 

 

Wilt u meer weten over de landbouw drones? Bekijk dan de overige kennisbank artikelen: 

 

 

 


....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema