Landbouw drone

Wat is een landbouw drone?

Landbouw drones zijn drones ontwikkelt voor de landbouw, om de productie te verhogen en groei van gewassen bij te houden. Door het gebruik van geavanceerde sensoren en digitale beeldvormingsmogelijkheden kunnen boeren deze drones gebruiken om een ​​duidelijk beeld van hun grond te krijgen. Informatie verzameld uit dergelijke apparatuur kan nuttig zijn bij het verbeteren van de gewasopbrengst en de efficiëntie van het akkerbouw bedrijf.

Landbouw drones laten akkerbouwers hun velden vanuit de lucht zien. Deze vogelvlucht kan vele problemen aan het licht brengen, zoals irrigatieproblemen, bodem variatie en plagen en schimmelinfecties. Multispectrale afbeeldingen tonen een weergave van het visuele spectrum. De combinatie toont de akkerbouwer de verschillen tussen gezonde en ongezonde planten, een verschil dat niet altijd duidelijk zichtbaar is voor het blote oog.

Zo maak je het productie van jouw gewassen efficiënter

De landbouw drone scant de gewassen periodiek naar de wensen van de akkerbouwer. Wanneer jij een landbrouw drone wilt bestellen om jouw gewassen efficiënter te laten groeien, kan je surfen naar www.landbouwinspectiedrone.nl, Landbouwinspectiedrone is onderdeel van Custom Drone.

....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema