Kunstmatige intelligentie en drones

Kunstmatige intelligentie en drones. Deze unieke combinatie kan veel veranderen in uw bedrijf, waardoor u nog efficiënter te werk kunt gaan. Geen idee hoe u dat voor zich moet zien? Wij leggen het u graag uit.

Veiligheid voorop met kunstmatige intelligentie en drones

Het is heel belangrijk dat een vliegtuig goed geïnspecteerd wordt, voordat het vliegtuig weer de lucht in gaat. De drones met kunstmatige intelligentie zorgen ervoor dat alle relevante schades binnen no time herkend worden. Daarnaast maken wij het mogelijk om verschillende vliegtuigmaatschappijen dezelfde inspecties te laten doen. Hiermee bespaart u tijd en geld.

Vele soorten en maten, maar wij kunnen u met de juiste slimme drone

Specifieke roest schades zijn er in vele soorten en maten. Hoe lang zit de roest er al of kan de roest nog een jaartje blijven zitten? Onze kunstmatige intelligentie zorgt voor diverse sectoren roest, die standaard overeenkomen met jullie werkwijze. Dit is zowel mogelijk voor roest als visuele inspecties. Met kunstmatige intelligentie bespaart u tijd en geld, wij versnellen gezamenlijk het proces en dit doen wij met respect voor uw werkwijze en bedrijfsvoering.

Bespaar tijd en geld met kunstmatige intelligentie en drones

Drones kunnen steeds meer. Onze smart drones zijn slim en kunnen bijna alles leren wat u wilt op het gebied van visuele of thermische inspecties. Deze soort inspecties kunnen laag drempelig opgezet worden, zodat u eerst kunt ervaren of dit wel de manier is die u zoekt. De leer processen kunnen simpel en snel ingelezen worden in onze tool, waardoor uw collega’s gezamenlijk met ons ervoor zorgen, dat de drone de juiste aspecten leert. De drone kan de aspecten leren in een eenmalig proces. Vervolgens kan de drone overal ter wereld binnen uw bedrijf ingezet worden.

Heeft u vragen, is er iets onduidelijk of heeft u interesse? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema