Kabel Drone

Een tethered drone (ook wel kabeldrone genoemd) is precies wat het zegt: een drone aan een kabel. Deze kabel voorziet de drone continu van stroom, waardoor hij ongelooflijk lang in de lucht kan blijven, dat biedt mogelijkheden!


Het zinvol gebruiken van nieuwe technologie valt vaak niet mee. Wij begrijpen dat. Het is onze missie om het gebruik van een tethered drone net zo makkelijk en vanzelfsprekend te maken als het gebruiken van een stofzuiger. Daarom hebben wij ons verdiept in de specifieke behoeftes van bedrijven.


Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw organisatie altijd van de nieuwste technologie voorzien wordt. Zo leveren wij deze hardware en software onafhankelijk op basis van uw wensen. Zo leveren wij koffers die op hoogtes gebruikt kunnen worden vanaf 50m tot 100m.  


Het bedienen en vliegen van onze kabeldrones is super eenvoudig. De kabeldrone vliegt namelijk volledig autonoom. Vervolgens blijft de kabeldrone automatisch op zijn plaats in de lucht hangen tot hij opdracht krijgt hoger of lager te vliegen. Nadat de kabeldrone zijn opdracht heeft uitgevoerd kunt u de kabeldrone zonder problemen weer laten landen. Op een tablet kunt u de live status van het stroomverbruik bekijken en eventueel aanpassingen verrichten. De wet vereist wel dat de bestuurder de kabeldrone altijd in het zicht heeft, en de mogelijkheid heeft om in te grijpen als dat nodig is. Dit alles leren we u in een training van slechts een paar uur.


De data die de kabeldrone verzameld kan live naar verschillende beeldschermen worden verstuurd. Het is zelfs mogelijk om dit via 4G te streamen, zodat u overal ter wereld live mee kunt kijken.

Ook kunt u de status van het stroomverbruik bekijken en hoeveel uren de motoren hebben gedraaid, zodat ze op tijd naar beneden komen voor onderhoud.

Is een kabel drones iets voor u? Neem vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema