Indoor inspectie drones met kunstmatige intelligentie

Indoor drone inspecties

Indoor en outdoor drones kunnen uw bedrijfsproces versnellen door tijdsintensieve inspecties sneller, veiliger en efficiënter uit te voeren.

Zo kunnen inspectie drones professioneel worden ingezet voor verschillende inspectie mogelijkheden. Waaronder: hoge objecten, moeilijk bereikbare plekken en tijdsintensieve inspecties.

Drone inspectie met kunstmatige intelligentie

Door het gebruik van onze slimme drones met kunstmatige intelligentie kunnen de inspecties goed geanalyseerd worden. Daarnaast kan het op een simpele en snelle manier overal ter wereld bekeken worden.

Custom Drone biedt inspectie drones op maat aan met kunstmatige intelligentie voor verschillende inspecties. De inspecties kunnen uitgevoerd worden onder verschillende omstandigheden, zoals bij neerslag, wind, op grote hoogtes in bossen en nog veel meer.

Beeld herkenning met drones

Daarnaast kan Customdrone onder andere beeldherkenning toevoegen, waardoor er roestschade en breuken automatisch herkend kunnen worden. Naast deze mogelijkheden zijn er nog veel meer aspecten. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Zelf inspectie uitvoeren met drone

Om zelf een inspectie uit te voeren met een drone komen er een aantal aspecten bij kijken. Wij begrijpen dat dit nieuw is voor uw bedrijf, daarom ondersteunen wij dit traject volledig, zodat alle ingewikkelde processen uit handen worden genomen voor een vast bedrag per maand.

Eigen personeel opleiden tot dronepiloot

Customdrone biedt de mogelijkheid om uw eigen interne specialisten op te leiden tot dronepiloot. Dit bieden wij aan, aangezien Customdrone begrijpt dat u liever met uw eigen interne specialisten wilt blijven werken. Op deze manier kunnen zij zelfstanding de vluchten uitvoeren.

Slimme Drones gebruiken binnen uw bedrijf

Wat komt erbij bij slimme drones kijken? Wat moeten we allemaal weten voor dat we starten? Dit zijn veel voorkomende vragen die wij snel kunnen beantwoorden in een gesprek, zodat wij in kaart kunnen brengen wat de komende jaren mogelijk is binnen uw bedrijf.

....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema