Drones voor bedrijven wat zijn de mogelijkheden

Drone voor bedrijven

Customdrone is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk drones voor diverse soorten bedrijven. Wij denken mee met het bedrijf om zo de beste drone oplossing te realiseren. Voornamelijk kijken wij naar de huidige situatie van het bedrijf, op basis van deze situatie gaan wij kijken naar de wensen van het bedrijf. Vervolgens kunnen wij met deze informatie voor u een oplossing op maat, inclusief een drone realiseren.

Drones gebruiken voor bedrijven

Een drone kan in verschillende situatie gebruikt worden voor een bedrijf. Wij denken met de klant mee. Vervolgens kunnen wij met deze informatie kijken welk pakket het beste geschikt is voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld: heeft het bedrijf meer aan een starterspakket of een totaaloplossing. Wilt u meer weten over deze pakketten? Aarzel niet en neem gerust contact op. Het is namelijk per klant heel specifiek welk pakket het beste geschikt is. Door het voeren van het juiste gesprek komen wij er gezamenlijk uit.

Om de juiste drone te leveren aan het bedrijf kijken wij naar verschillende mogelijkheden waaronder: de vlieglocaties, benodigde data, opgeleid personeel en juridische mogelijkheden. Vervolgens kunnen wij met deze informatie kijken of het mogelijk is om een drone aan te schaffen binnen uw bedrijf.

Toekomst met drones binnen uw bedrijf

Er worden steeds meer drones gebruikt binnen een bedrijf. Wij willen ervoor zorgen dat u met drones tijd en geld kunt besparen binnen uw bedrijf. Wilt u starten met drones binnen uw bedrijf, maar heeft u geen idee welke drone u moet aanschaffen? Geen enkel probleem wij voeren graag een gesprek om te kijken welke drone het beste bij uw bedrijf past. Daarnaast leggen wij graag uit hoe een drone binnen een bedrijf werkt en wat de voordelen zijn.

....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema