DJI M300 RTK

De nieuwe DJI M300 RTK behoort tot één van de geavanceerde makkelijk te gebruiken drones van DJI. Zo kan er tot het uiterste nauwkeurigheid gemeten en gevlogen worden. Maar ook door middel van kunstmatige intelligentie inspecties geautomatiseerd worden. Waardoor uw mensen nog minder tijd bezig zijn met het inspecteren van uw technische installaties of objecten.


De DJI M300 RTK heeft een totale vliegtijd van maximaal 55 minuten met 3D object beveiliging die zichtbaar is vanaf een afstand van 40meter waar door u uiterste veilig kan vliegen in gevaarlijke omstandigheden.


In inspecties met de DJI M300 RTK kunnen door middel van deze drone sneller uitgevoerd worden door de volgende nieuwe technologieën 

Smart inspectie 

  • Waypoint 2.0: dit is de nieuwe waypoint functie.
  • Live Mission Recording: Dit is een snelle en gemakkelijke manier om geautomatiseerde vluchten te maken
  • AI-Spot check: deze functie verbetert de nauwkeurigheid van de geautomatiseerde inspecties.

De DJI M300 RTK is crash bestendigd omdat het gebruik maakt van een nieuw veiligheid systeem van DJI waardoor de DJI M300 RTK met 3 motoren nog steeds veilig kan landen.


De DJI M300 RTK Beschikt over een maximaal zendbereik van 15km. Zo kan de DJI M300 RTK 3 video streams verzenden zodat u gebruik kan maken van 2 verschillende camera’s + de FPV camera. Zodat u altijd de juiste beelden tot uw beschikking heeft.


De DJI M300 RTK is te gebruiken met verschillende camera’s waar onder de:

DJI H20T warmtebeeld en normaalbeeld (met lazer technologie)

DJI H20 normaalbeeld (met lazer technologie)

DJI Z30 zoom camera (30x zoom)

DJI XT2 camera (warmtebeeld en normaal beeld)


Extra mogelijkheden van de DJI M300 RTK


Smart Track zorgt er voor dat de drone binnen een klik op het object objecten kan volgen zoals boten, auto’s en mensen waardoor je altijd zicht hebt op jou bewegende object. 


Locatie deling zorgt er voor dat de locatie van de drone ieder moment gedeeld kan worden. Wat voordelen biedt voor de exacte locatie van bijvoorbeeld een fout in een grote oppervlakte inspectie waar direct een inspecteur naar toe gestuurd kan worden. 


Smart inspectie 

  • Waypoint 2.0: dit is de nieuwe waypoint functie.
  • Live Mission Recording: Dit is een snelle en gemakkelijke manier om geautomatiseerde vluchten te maken
  • AI-Spot check: deze functie verbetert de nauwkeurigheid van de geautomatiseerde inspecties.


....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema