Dak Inspectie Drone

Met een dakinspectie drone is een dak inspectie sneller en makkelijker uit te voeren dan op de traditionele manier. Maar het zinvol gebruiken van nieuwe technologie valt vaak niet mee. Wij begrijpen dat.

Het is onze missie om het gebruik van een drone, net zo makkelijk en vanzelfsprekend te maken als het gebruiken van een ladder. Wij hebben ons verdiept in hoe dakinspecties op de traditionele manier worden uitgevoerd, zodat we er een drone voor konden ontwikkelen om dit makkelijker, goedkoper en efficiënter te maken.

Ben je klaar voor de toekomst?

Door onze 7 jaar lange ervaring zorgen wij ervoor dat u altijd gebruik maakt van de nieuwste technologieën. Customdrone is een onafhankelijke partij in zowel de software en hardware van de drones.

Vliegen met een dak inspectie drone  

Het bedienen en vliegen van onze drones is super eenvoudig: de drone vliegt namelijk volledig autonoom. Nadat u uw inscan gebied op een tablet heeft aangegeven bepaalt de drone zijn eigen route en vliegt zelfstandig om daarna weer terug te keren. De wet vereist wel dat de bestuurder de drone altijd in het zicht heeft, en de mogelijkheid heeft om in te grijpen als dat nodig is. Dit alles leren we u in een training van slechts een paar uur.

Met onze dak inspectie drones kunt u onder andere het volgende meten:

- Dakoppervlakte
- Lengte en breedte maten, eventuele obstakels op het dak
- De hoogte en hoek van het dak
- Fouten en problemen op het dak

Meer weten over onze dak inspectie drone bekijk onze kennisbank artikelen.

....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema