Bruginspectie Drone

Met een drone is het maken van een bruginspectie veel makkelijker dan op de traditionele manier. Daarnaast valt het zinvol gebruiken van nieuwe technologie vaak niet mee. Wij begrijpen dat. Het is onze missie om het gebruik van een drone net zo makkelijk en vanzelfsprekend te maken als het gebruiken van een schep. Daarom hebben wij ons verdiept in uw specifieke behoeftes en hebben daar een drone voor ontwikkeld. Ben je klaar voor de toekomst?


Bruginspecties kunnen op verschillende manieren uitgevoerd worden.

Waaronder kan er met kunstmatige intelligentie gekozen worden om te kiezen voor een managementsysteem, zodat u eventuele verschillen tussen diverse inspecties kan opmerken.


Customdrone is ondertussen al meer dan 7 jaar onafhankelijk actief in de drone markt. Voor onder andere drones, hardware en alle kennis er omheen.

Het bedienen en vliegen van onze drones is super eenvoudig. De drone vliegt namelijk volledig autonoom. Nadat u uw in scan gebied op een tablet heeft aangegeven bepaalt de bruginspectie drone zijn eigen route en vliegt zelfstandig om daarna weer terug te keren. De wet vereist wel dat de bestuurder de drone altijd in het zicht heeft, en de mogelijkheid heeft om in te grijpen als dat nodig is. Dit alles leren we u in een training van slechts een paar uur.

Wilt u meer weten over de bruginspectiedrone? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema