Beveiliging Drone

Drones voegen een compleet nieuwe dimensie toe aan de beveiliging. Of het nou om mensen, gebouwen, wateren, bossen of terreinen gaat: een drone overziet het.

Het zinvol gebruiken van nieuwe technologie valt vaak niet mee. Wij begrijpen dat. Het is onze missie om het gebruik van een drone net zo makkelijk en vanzelfsprekend te maken als het gebruiken van een mobiele telefoon. Daarom hebben wij ons verdiept in de specifieke behoeftes voor beveiligingsbedrijven, overheden, politie, leger en de marechaussee.


Customdrone is ondertussen al meer dan 7 jaar onafhankelijk actief in de drone markt en zorgt ervoor dat u uitsluitend proven technologie gebruikt binnen uw organisatie.  


Door onze groot scala aan kennis kunnen we ook starten met een plan, om deze nieuwe technologie binnen uw organisatie te implementeren. Dit heeft te maken met verschillende aspecten waaronder wetgeving, technologie en de mogelijkheden van bijvoorbeeld autonoom vliegen.


In deze nieuwe branche zijn veel partijen die van alles aanbieden. Wij zijn daar bij het aangewezen bedrijf om daar dwars door heen te prikken, zodat u altijd voorzien wordt van een goed werkend beveiligingsbedrijf systeem in combinatie met drones.


Het bedienen en vliegen van een beveiligingsdrone is super eenvoudig: de drone kan namelijk volledig autonoom vliegen. Nadat u op een tablet aangeeft welk gebied u inzichtelijk wilt maken. De drone maakt daarna zelf zijn eigen route aan en vliegt zelfstandig om daarna weer terug te keren. Het handmatig vliegen is natuurlijk ook mogelijk. De wet vereist dat de bestuurder de drone altijd in het zicht heeft, en de mogelijkheid heeft om in te grijpen als dat nodig is. Dit alles leren we u in een training van slechts een paar uur.


De beelden van de Customdrone kunt u direct live in HD bekijken op verschillende schermen. Het is zelfs mogelijk het via een beveiligde 4G streaming te versturen, zodat de beelden overal ter wereld veilig live bekeken kunnen worden.


De software die hiervoor ontwikkeld is zeer eenvoudig en vriendelijk in gebruik – Dit zorgt ervoor dat u snel personen kunt opsporen en kunt herkennen. Hierdoor heeft u de situatie direct onder controle. Op deze manier kunt u snel keuzes maken.


Meer weten over deze unieke drone? Maak dan een afspraak of neem contact op voor meer informatie.

....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema