3D scan drone software

Wat is 3D scan drone software?

3D scan drone software is gemaakt om terrein te scannen en een 3d model ervan te maken met een drone, dat word nog steeds vaak gedaan met de GPS stokken, een nadeel hiervan is dat dit alleen op de grond kan en dat er dan geen 3D model gemaakt kan worden. Doet u dit dus met een 3D scan drone dan zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Hoe werkt 3D scan drone software?

Een combinatie van een goede camera en een accurate GPS vliegt u met een drone over het terrein dat u wilt scannen. Tijdens het vliegen maakt de drone heel veel hoge kwaliteit foto’s en met de gps weet de 3D scan drone hoe hoog hij zit, op deze manier precies hoe het terrein eruit ziet.

Werk proces

Eerst tekent u een vliegroute in op de app of programma van de drone software, of u vliegt zelf.

Daarna kunt u de vliegroute van de 3D scan drone aanzetten. Als de drone heeft gevlogen kunt u wat door de drone heeft waargenomen importeren op uw apparaat en kunt u er een 3D model van laten maken.

Als er een 3D model is gemaakt kunt u van alles door het programma laten berekenen zoals; hoogte en volume van gebouwen en heuvels, oppervlaktes, afstanden van een punt tot een ander punt en zelfs de volume en diepte van wateren.

....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema