DIENSTEN > Drones
Drones

De drone is maar een deel van de oplossing

Drones maken het mogelijk om eenvoudig de hoogte in te gaan. Zo ontstaat er een andere kijkhoek, en meer overzicht. En voor een aantal sectoren betekent het dat een persoon niet meer de hoogte in hoeft. Kortgezegd zie je met een drone wat je anders niet kunt zien. Of met veel meer moeite en risico’s. De grootste winst wordt echter pas geboekt als de drone ‘slim’ wordt gemaakt met kunstmatige intelligentie. Zodat je inspecteur niet elk beeld hoeft te bekijken, maar alleen de beelden die de drone heeft gesignaleerd als ‘afwijkend.’ Daarom zeggen wij dat de drone maar een deel van de oplossing is.

Onafhankelijk

Bij Customdrone zijn we inmiddels meer dan 7 jaar actief in de markt voor drones. We begonnen met het verkopen van drones. Vervolgens gingen we ze zelf bouwen. Dat maakt dat wij precies weten wat er allemaal mogelijk is - en wat er te koop is.

Waar bij de meeste dronebedrijven het verkopen van drones het doel is, zien wij dat anders. Wij willen vooral dat drones succesvol geïmplementeerd worden. Daarom zijn wij onafhankelijk van merken en leveranciers. Zo adviseren wij voor elke opdracht de allerbeste samenstelling van drone, camera en software. En denken we na over de volgende stappen op uw roadmap voordat we iets adviseren. Want een drone verkopen, dat kan iedereen. Maar op succesvolle wijze drones een cruciaal onderdeel van toonaangevende bedrijven laten overnemen, dat is een vak. Ons vak.

Roadmap

Misschien heeft uw organisatie al een of meerdere drones in gebruik en bent u op zoek naar een slimmere manier om data te verwerken. Misschien heeft u nog helemaal geen ervaring met drones en staat u aan de vooravond van de eerste stappen. Ongeacht waar u staat, wij kunnen de volgende stap voor u organiseren. Met onze jarenlange ervaring en solide technology partners zijn wij in staat een drone roadmap voor u te schetsen. Een roadmap die zorgt voor zorgvuldige, stapsgewijze implementatie van deze nieuwe technologie in uw way of working.

BEKIJK ALLE DIENSTEN
Vragen over drones?

Contactgegevens

Koperslagersstraat 39
8601WL Sneek
Netherlands

Info@customdrone.com
+31 6 11123279

Geef ons je uitdaging.

Bij de implementatie van drones komt veel meer kijken dan alleen een stukje hardware en software. Wij hebben de antwoorden op vragen waarvan u misschien nog niet eens weet dat u ze moet stellen. Waar wacht u nog op?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.