DIENSTEN > software
Consultancy

Kennis van alles wat bij drones komt kijken. Van techniek, wetgeving, soorten drones, maar vooral de implementatie van drones binnen uw organisatie.

Drones worden steeds belangrijker in verschillende werk processen, aangezien ze uren tot dagen sneller verschillende inspecties uitvoeren. De belangrijkste vragen zijn: wat is de juiste drone en waar dient u op te letten bij implementaties van bijvoorbeeld Kunstmatige Intelligentie / AI. Wij hebben dit proces al bij verschillende klanten en cases succesvol afgerond..

Wat kan een drone nou precies en wat zou de impact van drones zijn binnen uw organisatie? Met onze kennis delen wij niet alleen welke drone u zou kunnen aanschaffen, maar het gehele proces hier om heen.

Uw missie is onze missie

U zoekt nieuwe manieren om inspectie processen te versnellen, veiliger of beter zichtbaar te maken, waardoor uw organisatie nog efficiënter kan werken. Om deze doelen te behalen verdiepen wij ons graag in uw organisatie, om deze resultaten tot een succes te maken.

Waarom Customdrone Consultants?

Customdrone heeft al jaren testen en proberen achter de rug. Wij zijn een onafhankelijke markt partij met ondertussen 7 jaar ervaring in verschillende B2B branches op het gebied van drones, wetgeving, trainingen en kunstmatige intelligentie.

Door gebruik te maken van onze kennis kunt u deze stap zo goed als overslaan, waardoor u direct drones op de juiste manier kan implementeren binnen uw organisatie. Dit zou bijvoorbeeld kunnen in ons The impact of drones plan. Wij schrijven hier een plan uit voor verschillende fases van drone gebruik. Door een plan geheel uit te werken weet uw organisatie zowel op de korte als de lange termijn wat er gaat gebeuren met drones, waardoor u niet voor verassingen komt te staan.

Hoe werkt het?

Op basis van uw aanvraag verzamelen wij de juiste informatie die u nodig heeft. Dit presenteren wij in een plan of direct voor uw personeel. Het is mogelijk om een plan te maken met uw wensen en behoeftes. Op deze manier kunt u uw gestelde doelen realiseren.

Ook kan het zijn dat u een specialist nodig heeft die met uw nieuwe markt idee meewerkt. Verschillende klanten met nieuwe innovaties gingen u al voor, waardoor deze bedrijven antwoorden kregen waar ze anders maanden onderzoek voor moesten doen. Ook deze kennissessie schuiven wij graag aan om het gewenste resultaat uit uw organisatie te behalen.

BEKIJK ALLE DIENSTEN
Vragen over consultancy?

Contactgegevens

Koperslagersstraat 39
8601WL Sneek
Netherlands

Info@customdrone.com
+31 6 11123279

Geef ons je uitdaging

Bij de implementatie van drones komt veel meer kijken dan alleen een stukje hardware en software. Wij hebben de antwoorden op vragen waarvan u misschien nog niet eens weet dat u ze moet stellen. Waar wacht u nog op?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.