Alles wat u nodig heeft voor de volgende stap

Visuele inspecties zijn belangrijk in uw organisatie. Het maakt niet uit of u al ervaring heeft met drones of kunstmatige intelligentie of niet: wij kunnen next level inspecties in uw organisatie implementeren.

Bij Customdrone geloven we in een totaaloplossing. Daarom behandelen wij de implementatie van drones bij opdrachtgevers als projecten. Waarbij we eerst het potentieel inschatten, dan de beste oplossing bedenken en die vervolgens implementeren.

Nadat we hebben bewezen dat het werkt in uw praktijk leveren we niet alleen de hardware en de software, maar desgewenst ook de gehele begeleiding van uw organisatie. Inclusief support en onderhoud. Alleen zo brengen we visuele inspecties van idee naar dagelijkse praktijk voor uw bedrijf.
Kan het, en is het interessant?
01. Business opportunity scan

Is het mogelijk om uw inspecties te doen met behulp van drones? Kan kunstmatige intelligentie toegepast worden? Tegen welke problemen zult u aanlopen als organisatie? Welke wetgeving komt om de hoek kijken? Hoe garandeer ik de veiligheid?

In deze fase geven we antwoord op al dit soort vragen. Daarbij maken we een inschatting van de mogelijke voordelen van drones en AI voor uw specifieke situatie. Maar we brengen ook de risico’s en eventuele onmogelijkheden in kaart - denk bijvoorbeeld aan de wet- en regelgeving. U krijgt dit opgeleverd in een adviesrapport met een concreet stappenplan, wat opgesteld wordt door experts die al meer dan 7 jaar actief zijn in deze markt. Daarin geven we ook onze visie op de komende 5 jaar. Op basis van dat advies kunt u beslissen of u door wilt gaan naar fase 2.

vraag de scan aan
Wat is de beste oplossing voor uw organisatie?
02. Business solution

Wat voor drone kan het beste worden gebruikt? Met welke specificaties? En wat is de beste controller? Wat voor camera’s passen we toe? En welke software? Welke kunstmatige intelligentie? En hoe leert het systeem zelf rapporteren?

In deze fase bedenken we de beste oplossing voor uw bedrijfsvoering. Die oplossing is een combinatie van hardware, software en mensen.

Customdrone is niet gebonden aan bepaalde leveranciers van hardware - daardoor kunnen we de beste oplossing voor uw situatie adviseren. Voor ons maakt het niet uit of u bijvoorbeeld een drone van merk A of B neemt. Door onze onafhankelijkheid kunnen we altijd de beste hardware en software voor uw situatie adviseren. En als het niet te koop is, zorgen we dat het gemaakt wordt.

Laat maar zien dan!
03. Business validation

Hoe werkt dat dan? Is dat moeilijk? Kunnen we dat wel? En wat betekent dat?

Wij geloven dat de beste manier om hier antwoord op te geven is het te laten zien. Daarom implementeren we in deze fase onze Business Solution in de praktijk. Met één werkende drone, de bijbehorende camera’s en de software. Zo valideren we dat de business solution werkt in de praktijk. En kunnen we eventuele aanpassingen doen om te zorgen dat alles naar behoren werkt.

Ook merkt u wat de impact van deze implementatie is. Zo zullen inspecteurs getraind moeten worden, maar wellicht kunt u ook met minder inspecteurs hetzelfde werk doen. Zo merkt u ook de impact op uw organisatiestructuur. Dat is belangrijke informatie voor het maken van de businesscase bij uitrol. Dat laatste helpt u beslissen over een eventuele uitrol.

BEGELEIDING BIJ DE UITROL
04. Business implementation

U kent nu de businesscase en de impact op uw organisatie. In deze fase wordt de business solution breed in de organisatie geïmplementeerd.

De snelheid daarvan is afhankelijk van uw wensen, maar ook de grootte van de organisatie. Wij begeleiden deze implementatie. We leveren de hardware, software en AI die nodig zijn. En we  zorgen voor uniforme werkwijzes en procedures, inclusief de training van al uw medewerkers.


U moet erop kunnen vertrouwen dat het werkt. Altijd.
05. Support & maintenance

De drone doet een vitaal stuk werk voor uw organisatie. Dus wilt u dat het altijd naar behoren werkt - verstoringen kosten tijd en geld. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten die in een nieuwe technologie duiken goed ondersteund worden.

Door verschillende service pakketten zorgen we ervoor dat uw drones ten alle tijden altijd goed werken. Met onderhoud en reparatie, maar ook vervangende drones. Volledig afhankelijk van uw pakket aan eisen. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Er is meer.

We doen alles wat met drones te maken heeft.  Benader ons gerust voor een vraagstuk rondom de beste drone, toepassing van AI of de perfecte software.

Drones

Wij zijn onafhankelijk en adviseren altijd de beste drone voor uw situatie.
bekijk de mogelijkheden

Kunstmatige intelligentie

De drone biedt slechts het beeld. Kunstmatige intelligentie geeft het inzicht.
bekijk de mogelijkheden

Consultancy

We adviseren over de aanschaf van de drone en het hele proces eromheen.
bekijk de mogelijkheden